Eilen lopetin tupakoinnin. Vuosi ja kymmenen kuukautta paloi tältä erää. Vasovasostomian alla olisi kuulemma hyväksi olla ainakin kuukausi polttamatta. Sanomattakin selvää, ettei hedelmällisyys parane tupakkatuotteilla. Vieroitusoireita ei ole kummemmin ilmennyt, ainakaan vielä. Käsi on tosin hakeutunut totunnaisissa tilanteissa taskulle. Parempaa motivaatiota tuskin onkaan. Keuhkosyövät ym ovat yleensä merkkinä siitä, ettei ehkä kannatakaan enää lopettaa, koska silloin on jo myöhäistä. Paras mahdollinen välitön vaikutus lopettamisella, on ollut lähes koko ajan päällä oleva erektio. Suomeksi sanottuna mulla SEISOO koko ajan ja panettaa ihan pirusti! Luultavasti koetamme helpottaa "ongelmaani" harjoittelemalla leikkauksen jälkeistä aikaa silmälläpitäen ;-) 

Leikkauspäivä muuten saattaa muuttua. Sain puhelun sairaalasta, nyt on kolme mahdollista leikkausajankohtaa. Alkuperäinen neljäs, kuudes tai yhdestoista syyskuuta. Varmistuksen saanen kuluvalla viikolla.

Muttamutta, yhdestä edellä mainitusta syystä johtuen, joudun päiväraporttini päättelemään tähän. Pöytälevy on just nyt hiukan liian alhaalla.. ;-)